Vzkaz člena vedení ECMTF Igolfa Perniceho

Jak asi víte, Společnost C-M-T vstoupila do Evropské federace CMT. Naši zástupci, prof. MUDr. Pavel Seeman, Ph.D a pan Ladislav Krása se v červnu zúčastnili konference ECMTF v Paříži. Oba si setkání pochvalovali jako velmi příjemné a též přínosné. Byla tam většina těch největších a nejzkušenějších expertů minimálně z Evropy, ale i z ÚSA.

Vážení přátelé a CMT specialisté,

již před týdnem jsme měli úžasnou konferenci v Paříži. Daniel a já moc doufáme, že to splnilo vaše očekávání, získali jste nové poznatky, poznali nové přátele a kolegy, mohli jste se setkat a užít si přátelskou atmosféru. Jsme obzvláště rádi, že jste to zvládli a přijeli do Paříže a že téměř všichni pozvaní specialisté byli přítomni a odhodláni nejen propojit se, ale také dosáhnout některých důležitých výsledků. A jsme vám velmi vděční za všechnu vykonanou práci a za vašeho ducha spolupráce a kreativitu. Byla to velká radost, opravdu velké díky.

Jediné, co mě opravdu mrzí, je, že z mé strany nebylo dost času, energie a příležitosti setkat se a promluvit si s vámi všemi během této konference. Pevně doufám, že v následujících měsících či dokonce letech bude spousta příležitostí k setkání a rozhovorům. Na našem webu je nyní několik obrázků a materiálů z konference (https://drive.google.com/drive/u/2/folders/15BtiA04lZ9-QmbrP5aPynUyahhL0XxP5). Na této adrese také najdete video-vzkaz komisaře Kyriakidese a také text projevu francouzského ministra Firmina le Bodo, a to jak ve francouzštině, tak v angličtině. Další materiály z konference vám budou zpřístupněny během několika dní, než zveřejníme některá videa z projevů a diskusí na webu ECMTF nebo později na novém webu, který připravujeme na založení ECRA .

S přáním všeho nejlepšího, ještě jednou vřelé díky Ingolf

Označeno v Ze života Společnosti